Casa’t amb Foto Sóller

Amb Foto Sóller  tu tries el que has de menester:

Reportatge pre-noces 250€
Reportatge a casa de la núvia abans de la cerimònia 150€
Reportatge a casa de la nuvi abans de la cerimònia 150€
Cerimònia 250€
Posat posterior (dels nuvis, amb família, amb convidats…) 150€
Banquet, ball… 300€
Reportatge post-noces 250€

S’inclou un DVD amb totes les fotografies i una àmplia selecció de fotografies editades.

Descompte del 20% si es contracten tots els serveis.

Descompte del 10% si es contracten almenys 4 serveis.

Tots els preus amb I.V.A. inclòs.

Quant temps estaràs?

Passaré el temps que vulgueu amb vosaltres: això pot incloure preparatius a casa del nuvi i de la núvia, trajectes, cerimònia, exteriors, restaurant i festa.

La tarifa no inclou l’àlbum?

El preu no inclou l’àlbum. Per la meva experiència, moltes parelles no volen l’àlbum, que lògicament encareix el preu, ja que prefereixen tenir només les fotos i ensenyar-les als amics a l’ordinador, penjar l’àlbum a internet o fer ells les seves pròpies presentacions amb empreses en línia. Com a fotògraf, el que m’interessa i apassiona és fer fotos, de manera que l’essència del meu treball i de la tarifa és la cobertura gràfica del casament.

És que jo sí que vull un àlbum….

No hi ha cap problema, podeu triar dins una gran varietat de preus i estils. El preu dependrà per una banda del tipus d’àlbum (que s’encarrega a una empresa externa) i del nombre de pàgines. Si trieu un àlbum digital, us posaré una còpia de la maqueta perquè la tingueu vosaltres i pugueu fer còpies als vostres familiars.

No ens agrada molt posar…

Perfecte!! A mi tampoc. Els nuvis no són models, són una parella feliç, en un dia molt especial de les seves vides del que volen guardar un bonic record. Em convertiré en un infiltrat en el dia del vostre casament, sense interferir ni molestar, fotografiant amb discreció. Podreu riure, ballar, besar-vos, canviar-vos les sabates o arreglar-vos els cabells i jo captaré cadascun dels moments únics d’aquest dia amb tota naturalitat.

Pre-noces

Les sessions de pre-noces valen 250€. No fa falta que vengueu vestits de cap manera especial. Serà una sessió divertida per a que passeu per davant la meva càmera sense els nervis del dia de les noces.

Post-noces

Les sessions trash the dress, és a dir, una sessió de fotos posterior a les noces però amb la mateixa vestimenta, valen 250€. Una bona ocasió per acabar de ‘sucar’ lo macos que esteu vestits de nuvis un cop passada la boda.